I sidste uge fik vi rispapirsruller til aftensmad. Jeg har lavet dem for flere år siden, men uden succes. Dengang fyldte jeg dem bare med forskellige tynde grøntsagsstave, og det blev altså en virkelig kedelig oplevelse.

Denne gang lavede jeg rullerne mere i retning af sushi, og jeg fyldte dem både med quinoa, kød, fisk og masser af god dip/dressing.

Så pludselig havde jeg et både nemt og velsmagende måltid med masser af grøntsager, der oven i købet uden besvær kunne tilpasses både børn, vegetarer og andre særlige behov.

 

Rispapiret købes i større supermarkeder. Det lægges i koldt vand i 10 sekunder, hvorefter det lægges på en fugtigt viskestykke, fyldes med kød og grønt og rulles stramt. Jeg skærer rullerne over på midten, men det behøver man ikke. 

 

Grøntsagsfyld

Som grøntsagsfyld brugte jeg:

Avocado
Bønnespirer
Finthakket salat
Revne gulerødder
Rød peber i tynde strimler
Agurk i tynde strimler

 

Andet fyld

Jeg lavede to slags ruller. Ud over grøntsagerne brugte jeg røget laks, kogt quinoa, soja og chilimayo i den ene udgave. Den anden blev fyldt med roastbeef, hjemmelavede ristede løg (der naturligvis også kan købes færdige), kogt quinoa, balsamoco og chilimayo.

 

Man kan godt se på billedet, at jeg har brug for mere træning i rulningens ædle kunst. Hvis man ikke vil stå og rulle på forhånd, kan man sagtens servere alt fyldet på bordet, og så kan hver mand selv rulle efter lyst og behov.

 

Hvad kommer du i dine rispapirsruller? Læg gerne en kommentar – jeg elsker at høre fra dig!

 

DSC08971

 

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->