Har du prøvet parmesanchips?
Parmesanost er en af de mest proteinrige og dermed mættende oste, du kan spise. Parmesan er mest kendt som drys på pastaretter, men den har masser af andre anvendelsesmuligheder.
I denne supernemme opskrift på parmesanchips bliver osten til sprøde chips, som smager guddommeligt som salatdrys.


- 2 dl revet parmesanost
- Den revne parmesanost sættes i små toppe med god afstand på en bageplade og bages 12-15 minutter ved 160 grader til den er gylden.
- Det bliver da ikke nemmere, vel?
Mangler du en salat til dine parmesanchips? Så gå på opdagelse i mine salatopskrifter.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.