Det er hverken særlig svært eller synderlig tidskrævende at lave sukkerfri rødkål.
Denne leder tankerne lidt hen på jul, uden overhovedet at smage ligesom den ofte ret søde rødkål. som mange spiser til julefrokoster og til juleaften.
Prøv denne opskrift på sukkerfri rødkål!
Den er superlækker til f.eks. frikadeller eller Løgismoses medister eller oksekødspølser. Eller flæskesteg!

Sukkerfri rødkål
2014-12-17 06:51:13

Print
Ingredienser
- 1/2 lille rødkål
- 1/2 tsk smør
- 1/2 tsk kokosolie
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk allehånde
- 1 tsk bouillon
- 2-3 dl vand
- 2 spsk æbleeddike (jeg havde en granatæbleeddike)
- 9-10 dråber stevia
- Evt. lidt salt
Fremgangsmåde
- Snit rødkålen og svits kålen i en tykbundet gryde i en blanding af smør og kokosolie.
- Steg et par minutter og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Lad kålen simre i 20-30 minutter under låg. Smag til med salt.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

Flere opskrifter på lækre low carb retter? Du finder dem alle i opskriftsarkivet.
Og vil du have endnu flere lækre juleopskrifter, finder du dem i e-bogen Low carb julelækkerier.
Vil du have den lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter? Den kan du få helt gratis lige hér.