Her får du en nem opskrift på velsmagende sukkerfri sodavand.

Jeg møder mange, der har rigtig svært ved at undvære deres lightsodavand. Og selvom lightsodavand indeholder nul kulhydrater, vil de fleste af os i virkeligheden gerne undgå de kemiske sødemidler – og især undgå at vores børn får dem.

Jeg har skrevet lidt mere om min holdning til lightsodavand hér.

Er du en af dem, der skal afvænnes, så prøv denne hjemmelavede sukkerfri sodavand. Når man laver den selv, opdager man virkelig, hvor meget sødemiddel der skal til, for at man opnår den “rigtige”, søde sodavandssmag.

Hvis du ikke kommer fra Pepsi Max og ikke har så sød en tand, kan du sagtens nøjes med den halve mængde sødning.

Sukkerfri sodavand
½ liter
Print
Ingredienser
  1. Saften fra 2 citroner eller appelsiner
  2. 6-8 spsk. sukrinmelis
  3. 1/2 liter danskvand
Fremgangsmåde
  1. Citronerne/appelsinerne presses, og sukrinmelis opløses heri.
  2. Blandes med danskvand - varsomt, da det godt kan give lidt brus.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

Sukkerfri sodavand

 

Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil? Så se nærmere på mit 10-ugers online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! 

 

Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.