Kender du bønnepasta?
Det er et pastalignende produkt lavet på f.eks. soyabønner og altså uden gluten.
Bønnepastaen indeholder en betydelig mængde protein sammenlignet med pasta af hvede. Faktisk mere end 3 gange så meget og har et naturligt højt indhold af kostfibre.
Denne salat er perfekt på en dag, hvor du ikke sulter efter kød eller fisk. Den er let og hurtig at lave og smager fantastisk.
Ingredienser:
1 hoved spidskål
1 pose bønnepasta (200 g)
1 stor håndfuld valnødder
Frisk basilikum
Valnøddeolie
Flagesalt eller havsalt
Kog pastaen som anvist på posen, overhæld med koldt vand og lad den køle af.
Snit kålen fint og tilsæt basilikum og valnødder.
Bland den afkølede pasta i salaten.
Hæld lidt god valnøddeolie over og drys med salt.
Vil du have flere opskrifter på lækre salater?
Find dem i opskriftsarkivet ->
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.