Mange mennesker har et lidt anstrengt forhold til rosenkål, men det er en af de sundeste fødevarer, du kan kaste dig over.
Rosenkål er både kolesterolsænkende, styrker hjerte-karsystemet, modvirker kræft og fremmer fordøjelsen.
Hvis du ikke bryder dig om den kogte kål, så prøv med denne lækre rosenkålssalat.
På den måde glider den sunde kål let ned.
- 300 gram fintsnittet rosenkål
- 100 gram hakkede valnødder
- 3 dl creme fraiche
- 1 tsk. salt
- Godt med friskkværnet peber
- 3-4 spsk. citronsaft
- Rosenkålen snittes helt fint (undgå stokken) og valnødderne hakkes.
- Creme fraiche røres sammen med salt, peber og citronsaft og vendes med kål og nødder.
- Smag til med salt.
Har du lyst til noget andet end rosenkålssalat? Find flere opskrifter på lækre salater lige hér.
Vil du have min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter?
Den kan du få helt gratis lige hér.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Annemette
jan 7, 2015 -
Prøv den
Tanja Nielsen
jan 7, 2015 -
Opskrifter ja tak på mail
Sofia
jan 7, 2015 -
Du tilmelder dig som beskevet i indlægget 🙂
Rikke Koch – Thomsen
jan 9, 2015 -
Opskrifter og livsstil
Sofia
jan 10, 2015 -
Hvis du gerne vil have opskrifter direkte i din indbakke, skal du scrolle helt ned på siden. Nederst til højre er der et felt, hvor du kan indtaste din mailadresse 🙂
Linda Christensen
jan 18, 2015 -
Vil gerne have de lækre opskrifter tilsendt
Sofia
jan 18, 2015 -
Linda, jeg har tilmeldt dig – du modtager en mail, hvor du lige skal bekræfte tilmeldingen.
Kærligst Sofia
Christina B. Thomsen
apr 13, 2015 -
Hej Sofia.
Bruges der 18% eller 38% cremefraiche her, eller kommer det an på hvor meget high fat man ønsker den? Hvis jeg vælger 38%, er det da stadig samme mængde? 🙂
KH.
Sofia
apr 14, 2015 -
Jeg bruger selv 18 %.
Jeg tror, jeg ville reducere lidt i mængden, hvis jeg brugte 38 %.
Kærligst Sofia
Carina Hansen
dec 10, 2015 -
Jeg vil meget gerne modtage opskrifter og kommentarer hertil.
Sofia
dec 11, 2015 -
Jeg har tilmeldt dig Carina 🙂