Her kommer en af de “rigtige” LCHF opskrifter!
Smør og fløde i en skøn forening – kogt ind til lækker flydende karamel.
Måske lidt tarveligt efter lige at have skrevet et langt indlæg om comfort food…
Brug karamelsovsen rørt med skyr eller lignende, i is, over frugtsalat eller som fyld i chokolade.
Ingredienser:
2,5 dl piskefløde
100 gram smør
100 gram sukrin gold
2 tsk. vanilje
½ tsk. salt
Alle ingredienserne bringes i kog og simrer ved svag varme en times tid. Karamelsovsen hældes på glas og stilles på køl.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Diana
sep 8, 2014 -
Mmmm det lyder lækkert. Nu er jeg et af de mennesker som godt kan lide at ‘have på lager’, så tror du man kunne tilsætte en smule atamon lige en det kommer på glas og på den måde konservere det så det kunne holde sig længe i køleskabet?
På den måde kunne man altid have karamelsovs på lager til de dage hvor lækkersulten kommer over en og lidt is med karamel kunne være godt mv.
Tatjana
sep 8, 2014 -
Uh, det ved jeg ikke.
Til gengæld ved jeg, at det kan fryses, så du kan eventuelt fryse det i mindre portioner og tage op efter behov – det kan jo varmes op, hvis behovet er akut 😉
Kærlig hilsen Tatjana
Vicky Poulsen
nov 26, 2014 -
Den smager virkelig godt – min skiller dog 🙁
Tatjana
nov 26, 2014 -
Hmm… Er den mon blevet for varm?