Her kommer en af de “rigtige” LCHF opskrifter!

Smør og fløde i en skøn forening – kogt ind til lækker flydende karamel.

Måske lidt tarveligt efter lige at have skrevet et langt indlæg om comfort food

 

Brug karamelsovsen rørt med skyr eller lignende, i is, over frugtsalat eller som fyld i chokolade.

 

Ingredienser:

2,5 dl piskefløde
100 gram smør
100 gram sukrin gold
2 tsk. vanilje
½ tsk. salt

 

Alle ingredienserne bringes i kog og simrer ved svag varme en times tid. Karamelsovsen hældes på glas og stilles på køl.

 

DSC05048

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.