Jeg elsker low carb æbletærte!
Og i øjeblikket vælter æblerne bogstaveligt talt ned i hovedet på mig, så forbered jer på flere opskrifter med æbler som hovedingrediens.
Low carb æbletærte
2014-10-14 09:29:17
12 stykker
Print
Ingredienser
- 100 gram hasselnødder
- 100 gram valnødder
- 125 gram blødt smør
- 150 gram sukrin gold
- 100 gram fedtreduceret mandelmel
- 1 æg
- 3 æbler
- 1 spsk. kanel
Fremgangsmåde
- Hasselnødder og valnødder hakkes i foodprocessoren, hvorefter smør, sukrin gold, mandelmel og æg tilsættes.
- Dejen blendes til en ensartet masse og formes til en kugle, der trykkes eller rulles ud på et stykke bagepapir til den er 24 cm i diameter.
- Æblerne skæres i skiver, vendes i kanel og lægges i bunden af en smurt springform med en diameter på cirka 24 cm.
- Derefter vendes dejen ned over æblerne og trykkes ned i formen.
- Tærten bages cirka 35 minutter ved 180 grader.
- Når den er afkølet fjernes kanten af formen, og kagen vendes ud på et fad.
- Server med flødeskum eller skyr rørt med lidt sukrin og vanilje.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Er du vild med brød og kage, men vil gerne undgå mel og sukker? Så læs mere om min kogebog Low carb lækkerier og køb et signeret eksemplar her.
Mere inspiration?
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Solveig Møller
dec 9, 2013 -
Hej
Hvor køber man Sukrin Gold
Tak for dejlige opskrifter
Solveig
Sønderborg
Tatjana
dec 9, 2013 -
Hej Solveig,
I helsekosten eller i Matas 🙂
Hvis du bliver i tvivl om nogle af mine ingredienser, kan du altid se under fanen Ingredienser øverst på siden – der finder du mere information om de produkter, jeg bruger.
Kærlig hilsen Tatjana
Maj Britt Nielsen
okt 14, 2014 -
Hej Tatjana.
Jeg har allergi overfor mandler og mandelmel som du bruger i mange af dine opskrifter. Har du et foreslag til hvad jeg kan bruge i stedet ??
Med venlig hilsen
Maj Britt
Tatjana
okt 14, 2014 -
Du kan bruge de andre fedtreducerede meltyper. Til kage og sødt bagværk, synes jeg, det fedtreducerede kokosmel er bedst. Til madbrød og salt bagværk synes jeg, sesammelet er den bedste erstatning.
Kærlig hilsen Tatjana
Carina
okt 14, 2014 -
Hej Tatjana.
Har du erfaring med at fryse æbletærten?
Mvh Carina.
Tatjana
okt 14, 2014 -
Det kan du roligt gøre 🙂