Temperaturen stiger, og min ismaskine er derfor kommet frem igen. Jeg har en hel del is-opskrifter i baghovedet, jeg skal have afprøvet, inden min søster kræver at disponere over maskinen igen. Jeg ejer nemlig kun en tredjedel af den – min mor og min søster ejer de andre to anparter.
Min nu er opskriften på low carb pistacieis i hus, og den smagte DEJLIGT! Jeg tilsatte vanilje, og det gjorde vist ikke noget godt for farven, så det har jeg udeladt i opskriften. Hvis man er ligeglad med den grønne farve, smager vanilje dog skønt i is.
Ingredienser (4 personer):
★ 3 dl piskefløde
★ 4 æggeblommer
★ 5 spsk. sukrinmelis
★ 50 gram pistacienødder
★ 4 dråber mandelessens (Urtegaarden)
Fløden piskes til skum, æggeblommerne piskes med sukrinmelis og mandelessens, og pistacienødderne kværnes til fint mel. Det hele blandes sammen og fryses mindst 4 timer eller køres i ismaskinen.
P.S. Der er mange flere dessertopskrifter at finde i min kogebog Low carb lækkerier – lån dem på biblioteket.
Stefanie Vinther
maj 11, 2014 -
Har du en ismaskine hvor skålen skal fryses på forhånd eller en hvor maskinen fryser det via strøm?
Jeg har nemlig den billige hvor skålen skal fryses først og er i tvivl om hvor længe det skal KøreKøres i maskinen og om det skal spises direkte fra maskinen eller tilbage i fryseren
Vh Stefanie
Tatjana
maj 11, 2014 -
Jeg har en ismaskine, der fryser på strøm, så jeg ved ikke, hvor længe din is skal køres. Du kan både spise det direkte fra maskinen eller fryse det bagefter 🙂
Kærlig hilsen Tatjana