Her kommer opskriften på et lækkert, sødt morgenbrød med kanel.

Den opmærksomme læser aner måske et kaneltema i denne uge, eftersom menuen også har stået på både Bastogne og kanelknækbrød.

Men jeg har jo været nødt til at være et par skridt foran for at være klar med opskrifterne på Low carb julelækkerier, så jeg er faktisk lidt i julestemning allerede.

Sødt morgenbrød med kanel
En bageplade
Print
Ingredienser
  1. 6 æg
  2. 1 ½ dl græsk yoghurt
  3. 2 dl sesamfrø
  4. ½ dl almindeligt kokosmel
  5. ½ dl fedtreduceret kokosmel
  6. 2 spsk. Fiberhusk
  7. 3 spsk. Sukrin gold
  8. 1 spsk. kanel
  9. 1 tsk. kardemomme
  10. 1 tsk. salt
  11. 3 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne røres sammen og hviler i cirka 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig.
  2. Derfter bredes dejen ud på en bageplade og bages ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Morgenbrød

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.

 

Se også alle mine andre opskrifter på brød og bagværk og selvfølgelig min kogebog Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, bagværk, kager, muffins og meget mere – i low carb udgaver.