Her kommer en opskrift på torskerognssalt, selvom jeg faktisk ikke er ubetinget begejstret for torskerogn.
For mig hører torskerogn – og torskerognssalt for den sags skyld – til i kategorien af fødevarer, man spiser, når man er en fattig studerende. Ikke helt så usselt som Jakabov og dåsecocktailpølser, men absolut i “af nød, ikke af lyst”-kategorien.
Men faktisk er torskerognssalat jo både nemt og sundt,når man lige ser bort fra konservesproblematikken.
Okay, jeg var ikke i fare for at overspise (og det er vel et plus i sig selv), men helt dårligt var det faktisk ikke!
- En dåse torskerogn
- En stor avocado
- 4 spsk. mayonnaise
- Salt peber og paprika
- 2 blade spidskål
- Torskerogn og avocado skæres i tern og vendes i mayonnaise.
- Smages til med lidt salt, peber og paprika og rulles i et blad spidskål.
Find flere opskrifter på sunde måltider i opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Hanne kalkerup Madsen
jan 12, 2015 -
Er der noget andet jeg kan bruge i stedet for Advocado (kan ikke lide det).
Sofia
jan 12, 2015 -
Det kan du sagtens udelade i denne opskrift. Fyld lidt tomat eller andet grønt i i stedet 🙂
Joanna Callesen
jan 11, 2016 -
Det smagte helt vildt godt. Blot lidt i tvivl om hvor mange pers, det er beregnet til
Sofia
jan 11, 2016 -
Det er jeg glad for at høre 🙂
Opskriften er til cirka to personer.
Kærligst Sofia