Kokoschokolade smager rigtig lækkert og er en dejlig variationsmulighed, når man elsker chokolade.
Kokoschokoladen er blød i konsistensen, så den egner sig bedst til at blive serveret direkte fra køleskabet.
Kokoschokolade
2014-09-08 10:52:00
Print
Ingredienser
- 100 gram chokolade (sukkerfri eller 85%)
- 1 spsk. kokosolie
- 3 spsk. af den fede ldel af en dåse kokosmælk
- 1/2 - 1 dl kokosmel
- 1/2 dl sukrinmelis (eller mindre hvis man ikke er til det helt søde)
Fremgangsmåde
- Alle ingredienserne smeltes sammen i en gryde, hældes i forme og fryses, til chokoladen er stivnet. Trykkes ud af formen og serveres afkølet.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Flere opskrifter på sunde lækkerier? Se opskriftsarkivet.
Se også nærmere på min kogebog Low carb lækkerier, der er fyldt med lækre opskrifter på brød, kage, desserter og andet guf.
Vil du høre mere fra mig?
Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.