Så er den her – opskriften på lakridsmarcipan, som mange af jer har ønsket!


- 150 gram smuttede mandler
- 3 spsk. sukrin gold
- 2 tsk. lakridspulver (jeg brugte Bülows raw)
- 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
- 1 æggehvide
- Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
- Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Har du lyst til en anden variant end lakridsmarcipan? Alle mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.
Se også min lækre jule e-bog med over 40 opskrifter på alle de traditionelle julelækkerier i low carb/LCHF-venlige udgaver. Du finder den lige hér.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Mette
nov 17, 2013 -
Hvilken type lakridspulver bruger du?
Tatjana
nov 18, 2013 -
Bülows Raw – det er nu tilføjet til indlægget 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Gitte
nov 18, 2013 -
Mmmmm.. Er der noget jeg savner ved at spise low carb, så er det lakridser! Tak for denne skønne opskrift der helt sikkert skal prøves 😀
Tatjana
nov 18, 2013 -
Selv tak, Gitte 🙂
Gitte
dec 2, 2013 -
Kan marcipanen forresten fryses? 🙂
Tatjana
dec 2, 2013 -
Ja da 🙂
Charlotte Thomassen
dec 14, 2013 -
Hejsa,
Ville lige høre hvor længe marcipanen kan holde sig, bare cirka?
Ville nemlig lave noget i morgen, men vil være sikkert på det er godt til jul 🙂
Venlig hilsen Charlotte Thomassen
Tatjana
dec 15, 2013 -
Du smider den bare i fryseren 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Edda Juul
dec 19, 2013 -
Hvad er sukrin gold? Kan man ikke bruge almindelig sukker, eller flormelis?
Tatjana
dec 22, 2013 -
Det kan du sagtens, Edda – det har samme dosering so sukker/flormelis. Sukrin gold er et naturligt sødemiddel til brug, hvis man gerne vil undgå sukkeret 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Christina
dec 1, 2014 -
Hejsa, hvis man har købt mandelmel er det så bare 150 g af det? Eller mindre? Skal igang med første forsøg 🙂
Christina
Tatjana
dec 1, 2014 -
Ja, 150 gram 🙂
Og det kan godt have brug for en smule mere æggehvide, da det er lidt mere tørt end malede mandler 🙂
God fornøjelse med projektet!
Kærlig hilsen Tatjana