Kødsauce er ikke ligefrem raketvidenskab, men jeg vælger alligevel at skrive et helt indlæg om det – eller rettere om tilbehøret.
For kødsauce er fast ret på de fleste middagsborde, og når man nu gerne vil spare på pasta og ketchup – og måske endda også på osten – så bliver kødsauce unægtelig let en kedelig affære. Hvis mit måltid har været for ensformigt i smagen, sukker jeg efter snacks allerede når jeg tager ud af bordet. Derfor skal min kødsauce piftes op efter alle kunstens regler.
“Pasta” – enten af squash, gulerod eller rødbede er basen. Hvis man ikke har den smarte masine, kan man skrælle tynde strimler af med en kartoffelskræller.
Grønt – i form af salatblade, spinat eller anden bladgrønt. Jeg er vil med ruccula, men varierer efter årstid og lyst.
Topping – i form af ristede nødder eller kerner vendt i soya eller olie og salt. Eller bare hakkede hasselnødder.
Dip – enten guacamole, tomatsalsa, hummus, chilimayo eller tzaziki.
Tilbehør – helst en sød råkost med rødbede og æble vendt i valnøddeolie.
Og på den måde blev kødsaucen et festmåltid!
Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil? Så se nærmere på mit 6-ugers online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! Du får straks efter betaling adgang til hele første modul med vejledning i kostens sammensætning, opskrifter, indkøbsliste, sukkerafvænningsguide, kostdagbog og meget mere, så du kan gå i gang med det samme. Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér
Anette
okt 1, 2013 -
Hvad er det for en maskine du bruger til at lave disse grøntsagspastaer? Og hvor har du købt den?
Tatjana
okt 1, 2013 -
Du kan se maskinen på spiralizer.dk
Tjek selv om den fås billigere andre steder 🙂
Kærlig hilsen Tatjana