Så er der igen mulighed for at vinde lækre sager.

Rikke fra Lowcarbstore.dk har været så sød at donere en pose økologisk, fedtreduceret hørfrømel fra Solling Mølle. Hørfrømelet er nyt på markedet og har samme egenskaber som fedtreduceret mandel-, kokos- og sesammel.

En af udfordringerne ved glutenfrit, og især low carb, bagværk er at få bagværket saftigt. Glutenproteinet i hvede danner et luftigt netværk i dejen, som er svært at efterligne. Derfor er glutenfrit bagværk knap så saftigt og luftigt.

Fedtreduceret mel har været igennem en koldpresningsproces, der har forandret næringsindholdet. Det indeholder langt mere protein og fiber, hvilket betyder at det binder en markant større mængde væske i dejen. Således bliver det muligt at forme boller, bagværket flyder ikke ud, og man kan bage skærekager.

Hørfrømelet indeholder 12,5 gram fedt, 6 gram kulhydrat, 28 gram protein og over 40 gram kostfiber pr. 100 gram.  Jeg synes, smagen egner sig bedst til madboller og kiks, f.eks. i kombination med fedtreduceret mandel- eller sesammel.

På fredag den 6. september trækker jeg lod mellem alle modtagere af mit nyhedsbrev – selvfølgelig også alle jer der hele tiden har været tilmeldt. Vinderen får besked pr. mail.

 

Hvis ikke du skulle være den heldige vinder, kan du glæde dig over, at du får 5 % rabat hos Lowcarbstore.dk, hvis du skriver Low carb lækkerier i feltet til bemærkninger (rabatten fratrækkes manuelt, så fortvivl ikke, hvis ikke du kan se den ved betaling)

Vil du være med? Tilmeld dig nyhedsbrevet hér – du kan når som helst afmelde dig, hvis du ikke vil høre mere fra mig.