Grøntsagsfiberbrød er både sundt og fiberrigt – og det mætter virkelig godt.
Så har du svært ved at undvære dit sandwichbrød, er dette et virkelig fint alternativ.
Du kan bruge pulp fra alle slags frugt- og grøntsagsjuice. Vær blot opmærksom på, at alt hvad du presser i juiceren kan spises. Altså ingen æbleskrog og citronskaller.
Ingefær er også lidt for voldsomt til mig, så den presser jeg først i min juice, når jeg har fjernet den del af pulpen, jeg skal bage med.
- 2 dl pulp fra juicepresningen
- 8 æg
- 2 dl kokosmælk
- ½ dl fiberhusk
- 1 dl fedtreduceret mandelmel
- 2 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 3 tsk. bagepulver
- 3 tsk. salt
- Alle ingredienserne røres sammen til en ensartet masse.
- Hvis der er store stykker grøntsager i pulpen, kan den lige køres i foodprocessor eller blender.
- Dejen bredes tyndt ud på to bageplader (jeg bruger hænderne) og bages 25-30 minutter 200 grader.
Find opskrifter på juice hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Tilmeld dig lige hér.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.