Grøntsagssuppe med kylling er en rigtig efterårsret, der giver varmen efter et par timer ude i kulden.
Den kan spises som en selvstændig ret – eventuelt med et lækkert stykke low carb brød til, men den er også velegnet som forret, da den sagtens kan holde sig i køleskabet et par dage.
Grøntsagssuppe med kylling
2014-09-09 08:54:07
2 personer
Print
Ingredienser
- 3 store tomater
- 1 porre
- Et lille stykke knoldselleri
- 5 gulerødder
- 5 store fed hvidløg
- 2 laurbærblade
- 200 gram kyllingebryst
- En terning kyllingebouillon
- Kogende vand så det dækker
Fremgangsmåde
- Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i en suppegryde sammen med de rå kyllingebryster, laurbærblade og bouillon.
- Suppen koger en halv times tid, til grøntsagerne er møre.
- Kyllingestykkerne tages op, og det meste af kogevandet hældes op i en kande.
- Suppen blendes og justeres med kogevandet til den ønskede konsistens og smages eventuelt til med lidt salt.
- Kyllingen skæres i små tern og lægges tilbage i suppen - eventuelt sammen med et par dl frosne ærter.
- Serveres med et ordentligt drys persille.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.