Her kommer opskriften på lækre, sprøde kokosmakroner uden sukker.
Jeg er stadig i gang med at eksperimentere med den nye fibersirup fra Funktionel mad, og jeg er virkelig begejstret. Den har en virkelig god smag og giver supergod konsistens til både proteinbarer og bagværk.
Kender du ikke fibersiruppen, kan du læse om den lige hér.
- 25 gram smør
- 25 gram kokosolie
- 125 gram almindeligt kokosmel
- 100 gram Fibersirup Clear (IMO)
- 50 gram Sukrin gold
- ½ tsk. vaniljepulver
- 2 æggehvider
- Alle ingredienserne smeltes sammen i en lille gryde, hvorefter massen sættes i små toppe på en bageplade og bages 10-12 minutter ved 200 grader.
Vil du have flere opskrifter med Fibersirup?
Tjek også Proteinbarer med chokolade, Kokoskonfekt med ekstra protein, Proteinbarer med peanut, Sukkerfri rabarbersaft, Sukkerfri granola og Bløde flødekarameller.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Emilie
jul 6, 2015 -
Sååå godt :)!
Heidi
aug 16, 2015 -
Min dej bliver helt blød og kan slet ikke formes.
Sofia
aug 17, 2015 -
Du kan altid tilsætte lidt ekstra kokosmel, så dejen bliver til at forme. Svare kommer nok lidt sent. Fik du et fornuftigt resultat?
Kærligst Sofia
Elin
okt 13, 2015 -
Ååå, dette må jeg prøve til jul 🙂 Men vet du holdbarheten på disse? Eller eventuelt om de kan fryses ned?
Elsker alle oppskriftene dine og ser for meg at jula blir mye sunnere i år enn den har vært tidligere 🙂
Klem fra Norge 🙂
Sofia
okt 19, 2015 -
Det er jeg glad for at høre, Elin!
Jeg er sikker på, du godt kan fryse kokosmakronerne – jeg har dog ikke selv forsøgt.
Kærligst Sofia
Annette Nielsen
dec 2, 2015 -
Jeg vil gerne have diverse indlæg fra dig. 🙂
Sofia
dec 2, 2015 -
Jeg har tilmeldt dig, Annette 🙂
Rikke
maj 17, 2016 -
Tror du, det vil fungere med blendede nødder istedet for kokos?
Mvh Rikke
Sofia
maj 19, 2016 -
Tja, det kunne jeg da egentlig godt forestille mig 🙂
Lad mig lige høre om resultatet, hvis du forsøger!
Kærligst Sofia