Der er virkelig mange muligheder for at lave lækre barer med den nye Fibersirup (hvis jeg efterhånden kan blive ved med at kalde den ny) fra Funktionel mad.
Jeg ved, at ikke alle derude har proteinpulver på lager, så derfor eksperimenterede jeg denne gang med at bruge fedtreduceret mandelmel i stedet.
Resultatet blev fint, så min konklusion er, at proteinpulveret fint kan erstattes med mandelmel i de andre opskrifter. Jeg erstattede 50 gram proteinpulver med 40 gram fedtreduceret mandelmel.
Her kommer opskriften på barer med chokolade og peanut.
Kender du ikke fibersiruppen, kan du læse mere om både egenskaber og næringsindhold hér.
- 100 gram Fibersirup Gold (IMO)
- 40 gram fedtreduceret mandelmel
- 15 gram kakao
- 20 gram Sukrin gold
- 50 gram peanutbutter
- 30 gram hakket 85 % chokolade
- Opvarm fibersiruppen til den lige netop bobler.
- Bland de tørre ingredienser.
- Hæld den varme sirup over peanutbutter og de tørre ingredienser og bland godt.
- Tilsæt hakket chokolade og ælt blandingen sammen med hænderne.
- Form 4 barer af massen og stil dem på køl en times tid.
Vil du have flere opskrifter med Fibersirup?
Tjek også Proteinbarer med chokolade, Kokoskonfekt med ekstra protein, Proteinbarer med peanut, Sukkerfri rabarbersaft, Sukkerfri granola, Bløde karameller, Kokosmakroner, Kokostoppe og Bounty.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Kirstine
jul 15, 2015 -
De ser lækre ud! Men ehm, hvor kommer proteinen ind i billedet…? Mandelmelet alene? 🙂
Sofia
jul 15, 2015 -
Oh gisp!
Jeg havde lige glemt, at det var dem, hvor jeg erstattede proteinpulveret med fedtreduceret mel!
Tak for dine skarpe øjne 🙂 Overskriften er rettet!
Kærligst Sofia
Nicolaj Nielsen
jul 18, 2015 -
Ufattelig lækker opskrift 🙂
Den har mine anbefaleringer 🙂
/Nicolaj
Sofia
jul 20, 2015 -
Det er jeg meget glad for at høre, Nicolaj!
Tusind tak for din tilbagemelding 🙂