Så blev det den 1. december, og findes der en bedre måde at fejre det end at lade marcipanopskrifterne begynde at strømme ud i verden?
Nej, vel?
I dag står menuen på marcipan med chokoladeknas.
Hvis du ikke orker at smutte mandler, kan du købe fintmalede mandler.
- 150 gram smuttede mandler
- 3 spsk. sukrin gold
- 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
- 1 æggehvide
- 50 gram hakket chokolade (sukkerfri eller med højt kakaoindhold)
- Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
- Chokoladen hakkes og blandes i marcipanmassen.
- Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Har du lyst til en anden variant end marcipan med chokoladeknas? Du kan finde alle mine andre marcipanopskrifter lige hér.
Se også nærmere på min lækre jule e-bog, der indeholder over 40 opskrifter på julelækkerier i low carb udgaver. Du kan læse mere om den lige hér.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
frk.sveske
dec 1, 2014 -
Hej Tatjana,
Tørrer du de smuttede mandler i ovnen, inden du laver dem til marcipan?
Hvor havde du i øvrigt fundet det (ikke fiberrige) mandelmel?
Glædelig 1. december!
KH
– frk. sveske
Tatjana
dec 1, 2014 -
Hej søde sveske <3
Nej, jeg tørrer aldrig mandlerne - jeg blender dem bare straks!
Og mandelmelet er altså virkelig en kærkommen nødløsning - der kan jo nå at blive produceret meget marcipan i løbet af december 😉
Kærlig hilsen Tatjana
frk.sveske
dec 1, 2014 -
P.S. Fandt lige linket til mandelmelet 😉