Marcipan med mango og chili er en rigtig lækker marcipanvariant.
Måske vil nogle genkende denne smagsvariant fra Toms mørke chokolade med mango og chili – og den er netop hapset herfra efter inspiration af Maria.
Selv er jeg ikke den store chilifan, men min mand spise lystigt af denne variation.
Chilien kan selvfølgelig udelades eller reduceres, men mængden i denne portion er ikke så overvældende, at det brænder i halsen.
- 150 gram smuttede mandler
- 3 spsk. sukrin gold
- 5 dråber mandelessens (Urtegaarden) – vær opmærksom på, at andre mærker skal doseres anderledes)
- 1 tsk. chilipulver
- 50 gram mango
- Mandlerne køres i foodprocessoren, til de er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig.
- Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i mørk chokolade.
Har du lyst til en anden variant end marcipan med mango og chili? Alle mine andre marcipanopskrifter finder du lige hér.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.