Skulle der sidde et enkelt menneske derude, der endnu ikke har opfanget, hvad jeg elsker mest af alle lækkerier, så lad mig afsløre, at det er blød nougat!
Og denne opskrift på raw blød nougat med dadler er absolut ingen undtagelse.
Den smager ikke mindre end vidunderligt!
Faktisk smager den så meget af blød nougat, så jeg overvejer at lave lidt marcipan til. Hvem siger, at marcipan og blød nougat kun hører sig julen til.
Vil du have opskrifter på marcipan, så find dem hér ->
- 200 gram hasselnødder
- 250 gram udstenede dadler
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 spsk. kokosolie
- 3 spsk. kakao
- Hasselnødderne ristes i ovnen ved 150 grader i 10 minutter, hvorefter skallen gnides af.
- Alle ingredienserne køres i foodprocessoren til en fast masse.
- Massen trykkes i en lille form og afløles.
- Nougaten skæres i passende bidder og nydes afkølet.
Find flere opskrifter på lækkerier i opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen). Så får du også helt automatisk et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Tilmeld dig lige hér.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Jennifer
mar 16, 2015 -
Er den også god i marcipan? Der skal jo snart laves påskeæg/god undskyldning for at lave marcipan.
Sofia
mar 16, 2015 -
Jeps!
Det er afprøvet og godkendt 🙂
Anna Warrington
mar 16, 2015 -
Nøj, hvor ser det bare skønt og lækker ud! Det må prøves 😀
Sofia
mar 16, 2015 -
Den er guddommelig! 🙂
Sofie
maj 28, 2015 -
Det ser superlækkert ud! Jeg ejer desværre bare ikke kokusolie – vil du tro man kan bruge noget andet olie? Eller noget helt andet istedet? 🙂
Sofia
maj 28, 2015 -
Du kan godt lave den uden kokosolie – det påvirker blot konsistensen, så den ikke bliver så “nougat-agtig”, men smagen vil stadig være god 🙂
Kærligst Sofia
Nan
maj 13, 2017 -
Hvor længe kan de holde sig og hvordan skal de opbevares?
Sofia
maj 13, 2017 -
Omkring en uge i køleskab – og ellers kan du fryse dem 🙂
Hilsen Sofia