Det gode gamle chokoladebrud har fået en renæssance og et nyt navn. En eller anden kvik person har fundet på at komme skumfiduser i og kalde det for “rocky road”.
Jeg er selvfølgelig med på noderne og har forsøgt mig med en sukkerfri udgave.
I virkeligheden kan man fylde alt, hvad man lyster i sit chokoladebrud, og man kan også sagtens undlade skumfiduserne. Men de gør altså bestemt noget godt for oplevelsen.
De sukkerfri skumfiduser kan købes i helsekosten eller hér.
- 80 gram chokolade (sukkerfri eller 85%)
- 15 gram hele mandler
- 15 gram tørrede abrikoser i små tern
- 1 spsk. frysetørrede hindbær
- 1 spsk. kakaonibs
- 1 håndfuld sukkerfri skumfiduser i små tern
- Chokoladen smeltes og blandes med resten ingredienserne.
- Massen hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stivner på køl, hvorefter den skæres i passende bidder.
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen). Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Tilmeld dig lige hér.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Line
mar 2, 2015 -
Det ser rigtig lækkert ud 🙂 Men hvordan er det med Maltitolsirup og Isomalt – er det naturlige produkter og er det noget der påvirker blodsukkeret???
Sofia
mar 2, 2015 -
Det er ikke naturlige produkter, og de påvirker i nogen grad blodsukkeret, men ikke noget der har betydning i denne opskrift. Det er ikke noget, jeg ville spise på ugentlig basis 🙂
Kærligst Sofia