Denne opskrift på spidskålssalat med bacon har jeg hapset fra Familie Journal og tilpasset den mine præferencer.
Den smager virkelig godt!
Spidskålssalat med bacon
2014-09-05 10:24:59
2-4 personer
Print
Ingredienser
- 1 spidskål
- 100 gram bacon
Dressing
- 1 dl piskefløde
- 4 spsk. citronsaft
- 2 spsk. sukrin gold
- ½ tsk. salt
Fremgangsmåde
- Kålen snittes fint og baconen steges sprødt på panden og skæres i små stykker.
- Bland fløde, citronsaft og sukrin og pisk det igennem. Lad det stå og syrne på køkkenbordet, til det er let cremet.
- Smag dressingen til med salt.
- Læg kål og bacon i en skål og vend det rundt med dressingen.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Se også alle mine andre lækre salatopskrifter.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Tove Jensen
nov 28, 2014 -
Der kan vel bruges birkesød i stedet for sukrin
Tatjana
dec 1, 2014 -
Du kan sagtens bruge birkesød i stedet for sukrin 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Line H
jan 6, 2015 -
Lyder virkelig lækker! Skal snart prøves!
Sofia
jan 6, 2015 -
Det er klart en af mine favoritter 🙂
Mette
jan 6, 2015 -
Kan man bruge SØD i stedet for birkesød eller sukrin?
Sofia
jan 6, 2015 -
Jeps, i denne opskrift kan du sagtens 🙂
Birthe
jan 6, 2015 -
Går det kalorie amok hvis man tilføjer lidt kylling og bruger det til aften eller frokost?
Sofia
jan 6, 2015 -
Nej, overhovedet ikke! Det kan du sagtens 🙂
Iben Lund
jan 6, 2015 -
posted by Sofia 🙂
Sofia
jan 6, 2015 -
Yes! Juhuuu 🙂
Dorte
jul 20, 2019 -
Hvad kan man bruge i stedet for fløde? jeg tror fløden gør mig helt oppustet. Har du hørt om det før?
Sofia
aug 2, 2019 -
Hej Dorte
Ja, der er mange, der reagerer på mælkeprodukter. Du kan bruge sojafløde i stedet eller eventuelt kokosmælk, hvis du ikke har noget imod, at retten kommer til at smage af kokos.
Hilsen Sofia