Denne lækre glutenfri banankage er bagt med rismel, så hvis du lever efter low carb-principperne er det ikke denne kage, du skal kaste dig ud i.
Prøv i stedet en af mine andre lækre kager ->
Til at søde kagen har jeg brugt en blanding af sukrin gold og kokossukker. Begge dele har samme volumen som sukker og kan erstattes med et hvilket som helst sødemiddel med nogenlunde samme volumen, f.eks. rørsukker, honning, agavesirup eller fibersirup.
- 2 æg
- 1,5 dl sødning
- 2,5 dl rismel
- 1 spsk. kanel
- 1 tsk. bagepulver
- 50 gram smeltet smør (eller kokosolie)
- 3 mosede bananer
- 35 gram hakkede nødder
- 50 gram hakket chokolade
- Æg og sødning røres sammen, hvorefter de tørre ingredienser blandes i.
- Derefter tilsættes smeltet fedtstof og mosede bananer, og til sidst røres hakkede nødder og hakket chokolade i.
- Kagen hældes i en lille form på 15-20 cm i diameter og bages ved 185 grader i 30 minutter.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Georg Reenberg
maj 10, 2017 -
Øh du skriver at denne opskrift er ikke god hvis man lever LC, hvorfor ikke er rismel ikke LC, men er f.eks peanut og mandelen ikke det?
Jeg prøver at leve så meget LC som muligt men en gang imellem som nu har jeg så nok misforstået noget.
Er meget glad for det og følger dig og bruger mange af dine tips, men så lige her er der noget jeg ikke forstå må vist se at få købt dine bøger.
Har ellers tabt 15 kg siden januar ved at leve som du skriver om, dog med nogle syndige dage ind imellem, det skal der også være plads til
Mange Hilsner
Georg
Sofia
maj 13, 2017 -
Hej Georg
Tillykke med dit flotte vægttab!
Som tommelfingerregel siger man, at de fødevarer, der indeholder under 10 gram kulhydrat pr. 100 gram kan betegnes som low carb. Peanutmel og mandelmel indeholder meget protein og fibre, mens rismelet primært består af kulhydrat.
Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at spørge!
Kærligst Sofia