Nytårsaften nærmer sig, og jeg får gæster til oksemørbrad og kransekage.

Hvis du vil kaste dig ud i din egen kransekage, kommer opskriften hér.

Du kan sagtens lade dig inspirere, at mine forskellige marcipanvarianter og bruge lidt cognac, kakao eller andre smagsgivere til din kransekage, hvis du føler for det. 

Jeg har brugt Sukrin gold, men du kan bruge den form for sødning, du foretrækker.

Hvis du vil have blød nougat i kransekagen, finder du opskriften hér. Eller prøv eventuelt min raw udgave af blød nougat hér.

Sukkerfri kransekage
12 små kransekager
Print
Ingredienser
  1. 200 gram mandler
  2. 5 spsk. sukrin gold
  3. 5 dråber mandelessens (Urtegaarden)
  4. 2 æggehvider
Fremgangsmåde
  1. Mandlerne smuttes og males til fint mel, hvorefter mandelmelet blandes med resten af ingredienserne.
  2. Massen skal være lidt blød.
  3. Den smages til med evt. mere sødning og skæres derefter i 12 stykker.
  4. Hvert stykke trykkes fladt og formes til en trekant - eventuelt rundt om et stykke blød nougat.
  5. Kransekagerne bages i cirka 12 minutter ved 200 grader, hvorefter de afkøles og pyntes med glasur eller smeltet chokolade.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Low carb kransekage

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.