Jeg har haft travlt de sidste måneder! Så travlt at jeg har været meget stille herinde. Hvis du bare vil have opskriften på bananbrød, scroller du bare ned gennem al teksten om min drømmebolig og mit drømmejob. Ellers hæng på … I april skete der…
Jeg har haft travlt de sidste måneder! Så travlt at jeg har været meget stille herinde. Hvis du bare vil have opskriften på bananbrød, scroller du bare ned gennem al teksten om min drømmebolig og mit drømmejob. Ellers hæng på … I april skete der…
Hjemme hos os har vi længe levet glutenreduceret. Det er ikke fordi, vi har en lægeordineret allergi eller intolerance, men blot fordi vi kan mærke, at vi har det bedre uden.Og jeg behøver ikke anden grund. Det har i mange år været dokumenteret, at både…
Her får du min yndlingsopskrift på glutenfrit havreknækbrød. Opskriften er ikke low carb, så foretrækker du at spare på kulhydraterne, kan du i stedet prøve denne opskrift. Jeg bruger Rema 1000’s økologiske havremel, der er billigere end mange andre glutenfri meltyper. Vi bruger det både til…
Disse lækre glutenfri boller har vi altid i fryseren. De er gode til madpakken, til suppen og som en hurtig snack. Og så synes jeg, de er ret nemme at lave. Opskriften er inspireret af Mette Marie, som har et skønt lille glutenfrit bageri på Østerbro….
Denne grundopskrift på glutenfri low carb boller er fra min e-bog Low carb morgenmad. Mange af mine læsere vil gerne spare lidt på kulhydraterne, og variation i morgenmaden er ofte den største udfordring. Og faktisk anbefaler jeg generelt – uanset hvilken kostretning man i øvrigt…
Denne opskrift på gulerodsknækbrød opstod, fordi jeg stod med en skål overskydende gulerodspulp fra juicepresningen. Det gode ved netop gulerodspulp er, at det kan bruges overalt – både i fars, supper, gryderetter og brød. Fortvivl ikke, hvis ikke du har en juicemaskine –…
Nu hvor vi har ramt december måned, er det selvfølgelig tid til juleopskrifter. Jeg skulle mene, at jeg efterhånden har været rundt om alternativer til de fleste traditionelle julelækkerier. Opskrifterne kan enten findes i min e-bog Low carb julelækkerier eller i opskriftarkivet. De…
Jeg er ikke selv scones-typen – hvis sådan en type altså findes. Jeg synes, scones er sådan en lidt mystisk blanding af brød og kage, og jeg vil helst have enten eller. Men når en af mine søde læsere sidder og savner en opskrift på…
Hjemme hos mig er det min mand, der står for brødbagningen, og faste læsere vil vide, at jeg ikke holder mig for god til at stjæle hans opskrifter. Her kommer en lækker opskrift på peanut-pulpbrød bagt med den overskydende pulp fra juicepresningen. Har du ikke…
Grøntsagsfiberbrød er både sundt og fiberrigt – og det mætter virkelig godt. Så har du svært ved at undvære dit sandwichbrød, er dette et virkelig fint alternativ. Du kan bruge pulp fra alle slags frugt- og grøntsagsjuice. Vær blot opmærksom på, at alt hvad du presser…