Denne opskrift på lækre, sprøde saltmandler er en variation af opskriften på timian/saltmandler fra min bog Sunde vaner Smuk figur.
De er nemme at lave, de mætter godt og smager fantastisk! Og de er også superlækre som topping i salater og råkost.
Sprøde saltmandler
2017-03-27 08:57:07
Print
Ingredienser
- 1,5 dl kogende vand
- 0,5 dl salt
- 2 dl mandler
Fremgangsmåde
- Opløs saltet i vandet og hæld mandlerne ved.
- Lad mandlerne trække i en halv times tid.
- Rist mandlerne i ovnen i 15 minutter ved 180 grader.
Opbevaring
- Opbevar mandlerne i et glas eller en anden lufttæt beholder.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Vil du se med dine egne øjne, hvor nemt det er at lave sprøde saltmandler?
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.