Denne nemme chokoladekage er lækker og svampet. Og peanutglasuren er SÅ lækker!
Tak til Sukrin for tip.
Chokoladekage med peanutglasur
2014-09-05 08:58:12
8 personer
Print
Ingredienser
- 150 gram smeltet smør
- 150 gram sukrin gold
- 2 æg
- 100 gram fedtreduceret kokosmel
- 2 spsk. Fiberhusk
- 6 spsk. kakao
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl kogende vand
Peanutglasur
- 2 dl sukrinmelis
- 1 dl fedtreduceret peanutmel
- 1 dl vand
Fremgangsmåde
- Smeltet smør røres godt med sukrin, hvorefter æggene kommes i.
- De tørre ingredienser blandes og kommes i, og det kogende vand røres i til sidst.
- Dejen hældes i en form svarende til 20 cm i diameter beklædt med bagepapir og bages cirka 25 minutter ved 180 grader. Stik i kagen med en kødnål, så du sikrer dig at den er gennembagt.
- Glasuren fordeles over den afkølede kage.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Mere kage? Se alle mine kageopskrifter.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Charlotte
jul 27, 2014 -
Hvor mange kcal?
Tatjana
jul 28, 2014 -
Aner det ikke 🙂
Du kan regne det ud gratis på http://www.madital.dk
Kærlig hilsen Tatjana
Nanna
aug 23, 2014 -
Kan man godt lave den uden fiberhusk?
Tatjana
aug 24, 2014 -
Prøv at tilføje lidt mere fedtreduceret mel i stedet, så tror jeg, den bliver god alligevel 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Vibeke R.
aug 31, 2014 -
Hej Tatjana. Har endelig fået købt peanutmel og vil gerne bage din kage. Den ser lækker ud. Men jeg er i tvivl om størrelsen på formen. Har du en størrelse til springform og en firkantet form. Og i øvrigt mange tak for alle dine gode opskrifter og inspiration til vægttab. Kh. Vibeke
Tatjana
aug 31, 2014 -
Hej vibeke,
Jeg bager altid i en form svarende til 20 cm i diameter – hvis du bruger en firkantet form, skal den være en smule mindre.
Kærlig hilsen Tatjana